Vergunningen

Lid worden van de mooiste vereniging in de regio


Bij Hengelsportvereniging De Brasem Ter Aar ben je aan het goede adres voor je VISpas of JeugdVISpas. De (Jeugd)VISpas is meteen het  lidmaatschapsbewijs van HSV de Brasem. Hiermee krijg je niet alleen toegang tot een prachtig aanbod aan viswater in en rond Ter Aar én zo'n 80% van ál het viswater in heel Nederland, maar word je ook lid van de leukste vereniging in jouw regio.
Ook mag je op de Langeraarse Plassen vissen, dit water is niet ingebracht in de landelijke vergunning.
 

Via bovenstaande knop kun je de (Jeugd)VISpas online bestellen, veilig betalen via Ideal of creditcard en direct vissen! Je ontvangt direct (en per mail) een printbaar Voorlopig bewijs van lidmaatschap (VISpas), met een unieke code. Dit document is een maand geldig. De definitieve VISpas inclusief de lijsten van viswateren worden je automatisch binnen drie weken  per post opgestuurd.

De viswaterlijsten worden als service toegestuurd door HSV De Brasem, de definitieve VISpas ontvang je later rechtstreeks van Sportvisserij Nederland die ze produceert.

Uiteraard kun je ook bij één van onze verkooppunten inschrijven en de documenten meenemen.

Let Op!!! De looptijd van de vergunning is van januari tot en met december , dus als je hem in november bestelt is deze nog maar +/- 1 1/2 maand geldig u bent gewaarschuwd.

Prijzen

Klik hier voor een overzicht van prijzen.